Deci, nu ezitați să vă alăturați la rezoluția mea de Anul Nou pentru a spune „nu” pe scaunele fără spate în 2019.

Deci, nu ezitați să vă alăturați la rezoluția mea de Anul Nou pentru a spune „nu” pe scaunele fără spate în 2019.

Apoi, fasolea este amestecată și prăjită împreună. Povești înrudite Indiferent de modul în care speri că alegerile prezidențiale se scutură, este foarte probabil ca noaptea alegerilor și zilele (și poate chiar săptămâni) care urmează să fie încordate într-un mod care să afecte Întregul sezon electoral. Și având în vedere că această cursă de înaltă tensiune are loc, deoarece cazurile Covid-19 ajung la un nivel constant în S. . Sunt unul dintre acei oameni și sunt plin de anxietate anticipativă doar să mă gândesc la asta.

O parte din mine vrea doar să închidă ochii înainte ca numerele să înceapă să se confrunte în noaptea alegerilor, numindu -l pe zi la 15 p.m. Dar, înainte de a recurge să dorm prin ceea ce cred că ar putea fi un coșmar viu, am căutat sfaturi profesionale pentru a face față inevitabilului copleșire din noaptea alegerilor din 2020. Cu ajutorul lor, poate fi un pic mai plăcut.

8 sfaturi pentru a face față anxietății de a fi singur în noaptea alegerilor.

1. Așteptați -vă să nu vă simțiți grozav, astfel încât aceste emoții nu vă surprinde

chiar și cele mai pricepute în mindfulness și alte forme de meditație între noi nu ar trebui să se aștepte să se simtă cel mai zen marți, deci psihologul clinic Aimee Daramus, Psyd, spune că este important să gestionați așteptările în jurul emoțiilor neplăcute pe care le veți experimenta. Probabil că veți simți o anumită anxietate sau furie, așa că lucrați la păstrarea ei productivă și gestionabilă în loc să trageți pentru obiective nerealiste, spune ea.

https://harmoniqhealth.com povești conexe Dacă ați fost vreodată la un dermatolog, este posibil ca medicul dumneavoastră să fi conjurat imaginea unui perete de cărămidă pentru a descrie bariera pielii. În această metaforă aptă, cărămizile sunt celule microscopice ale pielii umplute cu keratină, hidratante naturale, colesterol și ceramide. Acest perete de celule joacă un rol crucial în protejarea corpului dvs. împotriva stresoriilor de mediu, a agenților patogeni și a deteriorării solare. Dar dacă doriți ca bariera pielii dvs. să vă protejeze, trebuie să o protejați.

Deci, cum faci asta? Prin menținerea tenului tău hidratat și echilibrat cu pH și prin calmarea oricărei inflamații sau iritații existente. Și un nou studiu din Journal of Dermatologic Terapia tocmai a încoronat ceramide ca fiind cel mai bun ingredient pentru a face treaba.

Studiul a fost efectuat pe 24 de persoane, toate având pielea uscată ușoară până la moderată . Cercetătorii au urmărit modul în care ceramidele s -au comportat pe pielea lor după 24 de ore, 7 zile și 28 de zile și au descoperit că a crescut semnificativ hidratarea, echilibrul pH -ului și rezistența la barieră.

, deși toți avem ceramide care apar în mod natural În pielea noastră, rezervele noastre se epuizează în timp. Pe măsură ce îmbătrânim, peretele nostru de cărămidă conține din ce în ce mai puține ceramide, așa că trebuie să completăm topicul de aprovizionare. Încorporarea unei hidratante bogate în ceramide în rutina ta îți va consolida bariera pielii, va bloca umiditate, a calma iritații și poate chiar să producă efecte anti-îmbătrânire-motiv pentru care dermurile recomandă constant ingredientul pentru toate tipurile de piele.

legat de legătură Povești Sunt în New York de la 18 ani-un student cu ochii mari. Întotdeauna mi -am dorit să construiesc o carieră în jurnalism și știam că nu există un loc mai bun în lume care să o facă … dar, din păcate, a fi născut în India a provocat o mulțime de probleme atunci când a fost vorba de a fi sponsorizat pentru o viză.

În orice loc de muncă tradițional din S.U.A., pentru o viză H1-B-AKA, o viză care vă permite să lucrați în țară-compania dvs. trebuie să sponsorizeze și să plătească pentru aceasta. Acest lucru înseamnă că puteți lucra doar pentru acea companie, dar există alte câteva obstacole pentru obținerea vizei H1-B. În primul rând, costul: inclusiv taxele de avocat, taxele de depunere și taxele de procesare a primei, costul unei vize poate crește în jur de 5.000 de dolari. Chiar dacă tu însuți aveți capacitatea de a plăti aceste taxe, nu aveți voie ca un angajat sau un posibil angajat – angajatorul trebuie. În plus, din 2013, aplicația H1-B a devenit un sistem de loterie (înainte de care a fost prima dată, prima servire), ceea ce înseamnă că nu aveți idee dacă veți fi sponsorizat sau nu, chiar dacă aveți O companie dispusă să treacă prin toate problemele pentru tine.

și nu este că poți doar să te duci în program și să aplici pentru viză. Liniile directoare afirmă în mod specific că locurile de muncă trebuie să implice „abilități extrem de specializate”, iar dacă nu primiți o viză în timp ce aveți voie legal să fiți în SUA prin viza de student, trebuie să mergeți acasă. Așadar, este literalmente un joc de numere și este foarte precar să -ți iei viitorul (literalmente!) Agățându -te în echilibru până când știi dacă ai fost aprobat sau nu.

Am avut noroc, pentru că după după ce după aceea Am terminat școala de grad la NYU în 2013, Obama a extins ceea ce se numește Programul de viză OPT (Opțional Practic Training), care permite celor de la o viză de student să lucreze fără a obține o viză de muncă pentru câțiva ani după absolvire. Anii în care ai avut voie să rămâi variat în funcție de locul de muncă și de setul de abilități. În timp ce am ajuns automat să stau și să lucrez timp de un an după absolvire de când m -am specializat în mass -media, iubitul meu la acea vreme putea rămâne și lucra timp de doi ani, de când a fost în domeniul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) ca un consultant tehnologic. Cu toate acestea, în mai 2012, administrația Obama a crescut numărul de câmpuri eligibile pentru opțiunile de extindere a tulpinilor, iar media digitală a fost unul dintre ele. Aceasta a însemnat că am avut trei ani pentru a solicita loteria H1-B, spre deosebire de o singură dată. Încă un joc de numere, da, dar cu siguranță unul cu mai multe șanse.

Din păcate, acest program este ceva ce Trump vrea să se oprească. Într -un interviu radio din 27 aprilie 2020, secretarul de securitate internă, Chad Wolf, a declarat că este „foarte preocupat” de numărul de vize pe care studenții chinezi le -au obișnuit să vină în SUA pentru a studia în trecut și a făcut aluzie la suspendarea acelor căi, inclusiv Opt și CPT [o altă viză, care reprezintă o pregătire practică curriculară]. „Vom avea o serie de recomandări pe care le vom face în sus, iar unele dintre acestea ar putea include studenții cu privire la ceea ce numim … Opt și CPT, pregătire practică opțională și multe dintre acestea sunt utilizate de studenții chinezi care ar putea Potențial să rămâi aici și să lucrezi. Deci, da, este o preocupare pe care a evidențiat -o și departamentul, a declarat Wolf. În esență, administrația Trump folosește Pandemia Covid-19 pentru a încerca să rescrie legea imigrației, fără a fi nevoie să treacă un proiect de lege prin Congres.

În plus, din cauza pandemiei Covid-19, Trump a „suspendat Intrarea extratereștrii care împiedică un risc pentru piața muncii din SUA ”până la sfârșitul acestui an și poate extinde proclamarea chiar și dincolo de acest interval de timp, dacă este reales. Această proclamare a suspendat extratereștrii să solicite o serie de categorii de vize care permit munca, inclusiv H, J și L Visas și, în plus, a spus că orice persoană din afara S.U.A., la momentul proclamării, ar putea fi interzisă să intre, chiar dacă Ei așteaptă o reînnoire a unei vize care a fost deja emisă. De asemenea, el a interzis orice dependență, cum ar fi soții și copiii celor cu vize de muncă în aceste categorii, de la intrarea în SUA.

povești conexe Dacă sunteți în căutarea celor mai buni papuci pentru picioare transpirate, ați ajuns absolut la locul potrivit. Puține lucruri sunt mai rele decât să obții picioare transpirate, datorită papuciului. Nu este destul de bine-între țesătura umedă, umiditatea asemănătoare cu peștera și mirosul (oof, mirosul …) este suficient pentru a te face să nu mai vrei să mai porți lucrurile. La urma urmei, papucii ar trebui să fie mai confortabili, să nu te facă să simți că picioarele tale sunt într -o diapozitivă de alunecare. (Și dacă sunteți în căutarea de papuci cu suport de arc, avem și câteva reclame grozave.)

Dacă sunteți pe cale să renunțați la papuci, nu. Promit – există papuci care nu te vor lăsa înmuiați și mirosiți. Trebuie doar să știți ce să căutați.

așa cum ne-a explicat anterior dermatologul din New York, Dendy Engelman, MD, o mulțime de motive pentru care picioarele noastre transpiră atât Materiale ale încălțămintei noastre. Șosetele și pantofii dvs. ar trebui să ajute piciorul „să respire”, iar anumite materiale vor absorbi umiditatea în loc să -l prindă pe piele, a spus dr. Engelman. Căutați bumbac și evitați poliester sau lycra. Sandalele vor permite umezeala să se evapore, spre deosebire de cizme sau pantofi din piele care captează în umiditate.

povești conexe În ediția de astăzi a ședinței este rău pentru corpul tău, ne vom adresa durerii la genunchi. În plus față de înșurubarea cu postura și cu partea inferioară a spatelui, parcarea pe un scaun ore întregi are, de asemenea, potențialul de a vă încurca cu genunchii (și asta este dublu pentru oricine stă cu picioarele încrucișate pe canapea în această perioadă extinsă ) Pentru a ajuta la combaterea întregii presiuni, am cerut unui profesionist exerciții care să consolideze articulația genunchiului.

În cele mai multe cazuri, atunci când aveți de -a face cu dureri articulare la genunchi, este de fapt o problemă în mușchii din jurul genunchilor care îi determină să rănească. Există multe atașamente musculare în jurul șoldurilor care ajută la controlul mișcării articulației genunchiului și a piciorului, spune Jaclyn Fulop, PT, fondatorul grupului de terapie fizică Exchange. Durerea la genunchi se datorează adesea dezechilibrelor musculare din cauza etanșeității și slăbiciunii, iar comportamentul sedentar pentru perioade lungi de timp poate provoca dureri de genunchi din cauza acestor dezechilibre.

De exemplu, ea explică că atunci când gluteus medius (aka unul Dintre mușchii tăi) este slăbit, permite coapselor să se rotească și să tragă spre interior, ceea ce provoacă încordare excesivă în jurul articulației genunchiului. Și etanșeitatea în vastusul tău lateralis (o parte din cvadricepsul tău care permite rezistență și stabilitate) poate conduce probleme de urmărire la genunchi, deoarece îți trage genunchiul într -o direcție câștigătoare și poate deteriora cartilajul de dedesubt. Ar trebui să nu spună că orice durere la genunchi ar trebui să fie verificată de un medic, care poate stabili dacă se întâmplă ceva mai grav.

pentru a evita durerea de genunchi indusă de comportament sedentar, cel mai bun pariu al tău este să -ți păstrezi mușchii puternici în primul rând. Puteți ajuta la corectarea dezechilibrelor musculare cu întărirea gluteus medius și vastus medialis, și întinderea musculaturii laterale, spune Fulop. Întinderea și întărirea șoldurilor poate ajuta, de asemenea, deoarece ajută la prevenirea mișcării în genunchi și la protejarea cartilajului din genunchi. Aceste patru exerciții de articulație a genunchiului aprobată de PT vă întăresc corpul inferior și vor menține acei genunchi simțindu-vă durerea, indiferent de câte ore petreci pe un scaun.

Povești conexe La începutul acestui an, casele noastre au plecat de la a fi locurile în care am prins câteva clipuri și am petrecut nopți care aruncând „ochiul neobișnuit” la sala noastră de sport, birou, școală, restaurant, etc. Aici, o colecție de povești care ne sărbătoresc casele și Integrarea sănătății sub un singur acoperiș. Vedeți mai multe

când colegii de cameră și cu mine ne -am mutat în apartamentul nostru vara trecută, ne -am angajat într -o călătorie înflăcărată pentru a face cu adevărat să se simtă ca acasă. În calitate de tineri de 23 de ani, asta a însemnat să lovească IKEA și bunuri de casă pentru descoperiri drăguțe, bugetare și scârțâit pentru oferte bune second-hand pe mobilierul ușor folosit. Am găsit masa și scaunul perfect pentru 40 de dolari pe Craigslist. Și ne-am luat rămas bun de la Ikea Futon ofensiv inconfortabil și am obținut o canapea superbă de la Red-Orange West Elm de la aptdeco.

nu numai că cumpărăturile second-hand ne au ajutat să economisim bani, dar a însemnat, de asemenea, că ajutăm să reducem la reducere pe deșeuri. Reham Fagiri, co-fondator al APTDECO, o piață online din New York, pentru cumpărarea și vânzarea de mobilier preorobat de calitate, spune că aceasta este frumusețea în achiziționarea de mobilier folosit. În fiecare an, spune Fagiri. În calitate de cetățeni responsabili ai acestui pământ, cred că este atât de important ca oamenii să se gândească la reutilizarea și nu aruncarea de mobilă. Mobilierul are de fapt o durată de valabilitate foarte lungă dacă este de bună calitate. De asemenea, puteți obține de fapt produse cu adevărat grozave pentru un preț mult mai ieftin.

povești conexe Cu în fiecare an care trece, capul tău poate dureri mai mult după un singur pahar de vin, ora dorită de culcare dorită se poate coborî, iar spatele te poate face să te simți încă un an mai în vârstă – dar cu siguranță nu este mai înțelept. Un loc pentru a -ți canaliza furia cu privire la ultima crestătură de pe centura blah a îmbătrânirii? Barele stupide pe care trebuie să stai deseori pentru a fi un membru activ, social al societății. Așadar, nu ezitați să vă alăturați la rezoluția mea de Anul Nou pentru a spune „nu” pe scaunele fără spate în 2019.

poate vă gândiți, orice, sună grozav, în timp ce remarcând liniștit statutul său de prioritate scăzută în rândul greu Lovituri de pe lista dvs. de obiective legate de sănătate-cum ar fi să faceți Whole30, să participați des la SoulCycle și să schimbați berea artizanală pentru Kombucha. Ei bine, în acest moment, luați în considerare acest lucru: Barstools nu ar supraviețui evoluției decorului dacă femeile ar construi lumea, potrivit unei piese de rafin29 care analizează modul în care doamnele ar optimiza proiectele comune. Acest lucru se datorează faptului că scaunele fără spate sunt unul dintre numeroasele lucruri din această lume care nu le oferă femeilor sprijin – în multe feluri, dar în special, sprijin lombar. Și, apropo, corpul, de exemplu, are nevoie de sprijin lombar.

povești conexe În luna mai, când restaurantele din toată țara se pregăteau să se redeschidă după ce au fost forțate închise din cauza Covid-19, sentimentul general s-a simțit plin de speranță. Proprietarii de restaurante erau gata – și foarte dispuși – să facă tot ce au putut pentru ca meserii să se simtă în siguranță.

Mulți au investit în divizoare din plexiglas între mese, care depășesc cerința de a le menține doar șase metri distanță. Unii au început să vândă alimente și esențiale pentru a rămâne deschise sau au ajuns pe Seamless sau GrubHub pentru prima dată. Și cei care și -ar putea muta experiențele de luat masa în aer liber – chiar dacă ar fi fost doar câteva scaune și mese pe trotuar.

, dar pe măsură ce temperatura începe să scadă, restaurantele sunt obligate să se gândească încă o dată la modul în care „ Mergeți la pivot pentru a rămâne în afaceri. Și de data aceasta, se simte mai disperat decât plin de speranță. Potrivit unui raport publicat de Yelp în iulie, aproape 16.000 de restaurante s -au închis definitiv în timpul pandemiei din martie 2020 – și probabil mai rămân mii în cele două luni de atunci. Anul în scădere rapidă – în special în nord -est – proprietarii de estauranti se gândesc critic la ceea ce pot face pentru a rămâne deschis și nu se alătură listei de restaurante care sunt, din păcate, închise acum pentru bine.

povești conexe Întotdeauna am știut despre G-spot și am aflat despre locul A (sau despre Fornixul anterior) cu ceva timp în urmă, dar când am aflat recent că există alte trei puncte fierbinți erogene centralizate la vagin, totalizând la cinci Zonele de plăcere, mintea mea a fost complet suflată. Unde se află? Cum îi stimulăm? De unde au venit? Și de ce acum învăț despre ei?

Ei bine, cele cinci zone de plăcere nu sunt noi, dar nomenclatura și cartografierea sunt. Oamenii de știință și -au dedicat ani de la studierea și creșterea pentru a înțelege excitația și organele genitale feminine, inclusiv „petele” pe care le -au „descoperit”. Acest lucru este inclus în activitatea sexologului și a antrenorului de sex și relații, Cari Oneal, doctor, care și-a folosit abilitățile de mapare a datelor dintr-o carieră trecută ca inginer mecanic pentru a grafic zonele de plăcere ale canalului vaginal, astfel încât clienții și studenții să o folosească ca un instrument.